bruggen

“Met gerichte karateslagen liet Bruggen zijn troepen weten waar en in welke sfeer hij zijn inzetten wenste. Vanuit de elleboog brachten zijn gigantische,lange handen nuances aan : horizontaal golvend voor frases zonder accenten,of springerig als jonge honden.”(Biela Luttmer)

Tjonge wat een recensie voor Beethoven in Rotterdam, met Frans Bruggen en het Orkest van de Achttiende eeuw. Het  orkest met authentieke instrumenten en 23 nationaliteiten.

Dat maakt wat goed na die stortbui bij het ontwaken.

Vandaag begint  een byzondere week. Vanmiddag het symposium van de collega die 5 jaar gewerkt heeft aan haar promotieonderzoek  over verslaving ( www.rehabilitatie.nl/102690) ; een onderzoek waarbij tig mensen betrokken zijn. Veel diepteinterviews.Ik denk dat je het een “levenswerk”kunt noemen en dat het veel voor haar betekent. Juist ook vanwege persoonlijke ervaringen.De laatste tijd heeft ze veel in een caravan gewerkt , bij een boer, om zich goed te kunnen concentreren.

Donderdag heb ik een teamdag met mijn nieuwe team.

Maar in maart zal ik genieten van Bruggen met Bach. In Zwolle.Hoop ik.( www.orchestra18c.com )

nb de puntjes op de u denkt u er maar bij.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op bruggen

 1. jackpastoor zegt:

  @Laila: Mooie man, geweldige ogen.

  Geniet van je symposium vanmiddag. Verslaving is een gedrag waar we allemaal links of rechtsom mee te maken hebben en dus bijzonder interessant.

  Ik ben benieuwd wat je bedoeld met persoonlijke ervaringen. Deze kunnen een onderzoek ook in de weg zitten? Bij diepte interviews moet de interviewer vaak gebruik maken van “verstehen” en dat werkt weer ‘projectie’ in de hand. Maar ik neem aan dat haar promotors haar daar wel in zullen hebben begeleid. Hoe dan ook, projectie of geen projectie, diepte-interviews zijn altijd bijzonder interessant. Vooral als ze gedaan worden door een intelligente ervaringsdeskundige.

  Gelukkig is het nog geen maart, eerst nog een heerlijke winter en een altijd mooi – want pril – beginnend voorjaar.

 2. Laila zegt:

  Goedemorgen Jack,

  Veel interviews zijn ook door studenten gedaan; ervaringsdeskundigen zijn hier opgeleid en de collega heeft veel sparringpartners.Ik zei al: er zijn tig mensen bij betrokken.

  Was het maar vast maart:-)

 3. kuifjesimon zegt:

  Muziekale bruggen zijn beter dan politieke bruggen !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s